DE GEZELLIGSTE AFSLAG VAN NEDERLAND

Na twee jaar waarin vrijwel niets door kon gaan, is Motorfest ’22 eindelijk weer een geweldige dag uit voor elke motorrijder. Test gloednieuwe motoren tijdens een rondrit door de omgeving, verken de markt, ontdek de machines en geschiedenis van Airborne, ontmoet, ontspan en geniet van goed eten. Dat alles onder het genot van muziekacts op een groot podium. En, vergeet niet al het Italiaanse moois op twee wielen te checken bij de Ital-Dag!

Kaartverkoop
Reguliere toegangsbewijzen zijn 10 euro per stuk. Daarbij ontvang je, indien gewenst, een gratis premium account bij Motorrijders.nl. Tot eind 2022 krijg je daarmee pechservice (woonplaats, binnen- en buitenland), 2x motormagazine GRIP, de Motorfest Festivalkrant en toegang tot exclusieve content op Motorrijders.nl.

Er is geen verkoop aan de deur.

MotoPlus-abonnee’s
Als MotoPlus-abonnee koop jij een kaartje met vijf euro korting! Je vind deze unieke code in jouw magazine van 19 augustus. Met deze actiecode log je in op de speciale webshop om gebruik te maken van de korting. Uiteraard is het ook mogelijk hier direct extra kaarten te bestellen.

Route
Wat is er leuker dan een dagje motorrijden? Precies! Geen moeite hoeven te doen om eerst nog een mooie route te maken. Daarom hebben we speciaal voor Motorfest ’22 vier wonderschone routes gemaakt vanaf vier centrale punten verspreid door het land.

Spreek met vrienden af, of kom andere gelijkgestemden tegen en rijd gezamenlijk naar Papendal voor een fijne motordag. Liever een route vanaf je eigen woonplaats maken, het staat je vrij om de routes te gebruiken als stencil!
– Venray: Link
– Amsterdam: Link
– Breda: Link
– Nijverdal: Link

Pers
Journalisten kunnen een accreditatieaanvraag doen via hallo@motorfest.nl.

Uitgelichte hoogtepunten

Radio Kootwijk

Het monumentale Radio Kootwijk In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. In het midden bevindt zich het monumentale zendstation Radio Kootwijk. […]

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe is een nationaal park in de Nederlandse provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het is circa 5400 hectare groot. Op de Hoge Veluwe bevinden zich het befaamde Kröller-Müller Museum, met veel werk van Vincent van Gogh, en Jachthuis Sint-Hubertus, dat door Hendrik Petrus Berlage is ontworpen. De Hoge Veluwe is het enige nationaal park in Nederland waar bezoekers een entreebewijs […]

Reviews over MotoPlus

0 reviews