DE GEZELLIGSTE AFSLAG VAN NEDERLAND

Na twee jaar waarin vrijwel niets door kon gaan, is Motorfest ’22 eindelijk weer een geweldige dag uit voor elke motorrijder. Test gloednieuwe motoren tijdens een rondrit door de omgeving, verken de markt, ontdek de machines en geschiedenis van Airborne, ontmoet, ontspan en geniet van goed eten. Dat alles onder het genot van muziekacts op een groot podium. En, vergeet niet al het Italiaanse moois op twee wielen te checken bij de Ital-Dag!

Kaartverkoop
Reguliere toegangsbewijzen zijn 10 euro per stuk. Daarbij ontvang je, indien gewenst, een gratis premium account bij Motorrijders.nl. Tot eind 2022 krijg je daarmee pechservice (woonplaats, binnen- en buitenland), 2x motormagazine GRIP, de Motorfest Festivalkrant en toegang tot exclusieve content op Motorrijders.nl.

Er is geen verkoop aan de deur.

KNMV Verzekeringen
Als KNMV Verzekeringen-verzekerde koop jij een kaartje met vijf euro korting! Je vind deze unieke code bij de toegezonden Motorfest ’22-festivalkrant.. Met deze actiecode log je in op de speciale webshop om gebruik te maken van de korting. Uiteraard is het ook mogelijk hier direct extra kaarten te bestellen.

Route
Wat is er leuker dan een dagje motorrijden? Precies! Geen moeite hoeven te doen om eerst nog een mooie route te maken. Daarom hebben we speciaal voor Motorfest ’22 vier wonderschone routes gemaakt vanaf vier centrale punten verspreid door het land.

Spreek met vrienden af, of kom andere gelijkgestemden tegen en rijd gezamenlijk naar Papendal voor een fijne motordag. Liever een route vanaf je eigen woonplaats maken, het staat je vrij om de routes te gebruiken als stencil!
– Venray: Link
– Amsterdam: Link
– Breda: Link
– Nijverdal: Link

Pers
Journalisten kunnen een accreditatieaanvraag doen via hallo@motorfest.nl.

Uitgelichte hoogtepunten

Reviews over KNMV Verzekeringen

0 reviews