DE GEZELLIGSTE AFSLAG VAN NEDERLAND

Wat kun je verwachten tijdens Motorfest?

Een nieuw evenement georganiseerd door Motorrijders.nl voor alle motorrijders!

Motorfest ’21 is een geweldige dag uit voor elke motorrijder, van jong tot oud. Verken de bike show, test gloednieuwe motoren tijdens een rondrit door de omgeving, ontspan, geniet van goed eten, elkaar ontmoeten en klasse muziekacts.

Voor de reis naar Motorfest verzorgen we mooie motorroutes! Uiteraard geldt dat ook voor de terugweg. Plan je bezoek daarom vooraf met jouw motorvrienden, partner, familie, beste vriend(in) of wie je maar mee wilt nemen!

En is dat het? Nee, maar we verklappen nog niet alles…

Line Up

Nu de zonnestralen steeds warmer aanvoelen, krijgen wij steeds meer zin in Motorfest ’21. Lekker een eindje toeren en dan voldaan op Papendal aankomen voor een alcoholvrij biertje en heerlijke burger. Wat mist er nog in dat plaatje? Juist: muziek! De afgelopen tijd konden we al onthullen dat Lisa Loïs, Jan Kanis , Tim Akkerman en de 3JS (met muziek van U2) zullen optreden op Motorfest ’21. De speeltijden komen online zodra deze bekend zijn. Op zowel 11 als 12 september is de line up hetzelfde.

Plattegrond

Sinds januari is Papendal de nieuwe locatie van ons eigen hoofdkwartier. Dit is dan ook met uitstek dé perfecte locatie om Motorfest ’21 te houden. Met meer dan voldoende parkeerruimte voor alle motoren en een ruim evenemententerrein in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer?!

Routes

Om de dag geheel te vullen, hebben we vier routes gemaakt die je op een mooie manier naar en van Motorfest ’21 brengen. Met routes vanuit Amsterdam, Breda, Nijverdal en Venlo is er voor iedere windrichting een aan- en afvliegroute waarvan je gebruik zou kunnen maken. Je vindt ze hier om te downloaden.

Kaarten

Nog geen kaarten? Bestel deze dan snel hier! Ben jij KNMV-lid? Reserveer jouw gratis entreekaart in de KNMV-ledenshop door daar in te loggen met jouw KNMV-relatienummer.

KNMV-lidmaatschap

Als kennismaking met de KNMV krijg je vrijblijvend bij elke aanschaf een volwaardig KNMV-lidmaatschap ontvangt bij de aanschaf van een ticket voor het Motorfest. Deze is tot en met 31-12-2021 geldig en loopt automatisch af.

FAQ

Hoe laat gaat het terrein open?
Om 11:00 gaat de poort open en mag je het terrein al op, om 18:00 sluiten we alles af en gaat de Motorfest Crew genieten van een geslaagde dag.

Zijn er (invaliden)toiletten aanwezig?
Zeker, daar houden we rekening mee en zijn voldoende aanwezig.

Kan ik in de buurt overnachten?
Hotel Papendal ligt op het hetzelfde terrein en de locatie van Motorfest is op loopafstand te bereiken. Net buiten de poort van Papendal ligt Van der Valk Arnhem. Ook hier kun je overnachten.

Zit er een pomp in de buurt, en hebben ze daar ook iets anders dan die E10-rommel?
Er zijn binnen een straal van drie kilometer meerdere tankstations aanwezig. Let op: Sommige zijn onbemand en daarom enkel cashless te betalen.

Zijn de routes gemakkelijk van en naar het terrein te rijden of moet ik dan iets moeilijks in mijn instellingen aangeven?
Papendal is goed toegankelijk. Er zijn geen specifieke instellingen wenselijk. We hebben ook routes naar het terrein toe, heb je die al gezien? Klik hier…

Is er bewaking op de parkeerplaats?
Er lopen over het terrein meerdere beveiligers rond. De motorparkeerplaats wordt begeleid door vrijwilligers.

Moet ik gevaccineerd zijn om het terrein op te mogen?
We hanteren vooralsnog de instructies van het RIVM. Het zou in praktijk kunnen betekenen dat de bezoeker een bewijs dient te overleggen dat hij/zij/het vrij van corona is.

Ik ben niet goed ter been, is het terrein goed toegankelijk?
Het terrein bestaat uit een vlakke grasvlakte.

Toch nog een vraag? Schroom dan niet en mail met jouw vraag!

Uitgelichte hoogtepunten

3JS

Nu de zonnestralen steeds warmer aanvoelen, krijgen wij steeds meer zin in Motorfest ’21. Lekker een eindje touren en dan voldaan op Papendal aankomen voor een alcoholvrij biertje en heerlijke burger. Wat mist er nog in dat plaatje? Juist: muziek! Dit Volendamse trio heeft na bijna twintig jaar op de bühne uiteraard weinig introductie nodig. […]

Tim Akkerman

De naam Tim Akkerman is in de Nederlandse rockwereld een bekende. Zeer waarschijnlijk ken je de Haagse singer-songwriter van de band Di-rect, waar hij vanaf 1999 tien jaar lang als leadzanger en gitarist actief was. In 2009 besloot hij het avontuur in de muzikale wereld solo aan te vliegen. Tim is inmiddels een vaak geziene […]

Reviews over Motorfest ’21 – 11/12 september, Papendal

0 reviews