Sinds de oprichting mag de club zich prijzen met razend enthousiaste en vooral actieve clubleden. Uniek is bijvoorbeeld de toercommissie. Een sterk team dat het hele jaar door toertochten verzorgt. Vanaf het begin is het kenmerk van de VMTC dat er vaak een toerrit wordt gereden, zelf georganiseerd of bij een andere motorclub in Nederland. Naast de gewone ritten zijn er ook toertochten met een thema, zoals de boerenkoolrit en de visrit.

Jaarlijks organiseert de VMTC voor haar leden een hotelweekend naar de Eifel, Sauerland of Westerwald. Lekker toeren en gezelligheid troef. Al vele jaren organiseert de VMTC in juli en begin augustus de VMTC ZomerAvondRitten voor zowel leden als niet-leden. Voor de woensdagen in juli en begin augustus wordt een avondrit uitgezet van ongeveer 130 kilometer. En dat dit in de smaak valt bij motorrijdend Nederland bewijst het groeiende aantal deelnemers aan deze ritten.

Naast het motorrijden is het sociale aspect van de club minstens zo belangrijk. Gezelligheid wordt bij de VMTC dan ook met hoofdletters geschreven. Daarbij wordt erop gelet dat nieuwe leden zo snel mogelijk het gevoel krijgen “erbij” te horen. Hierin speelt het bestuur met een aantal vrijwilligers een grote rol. Zij organiseert onder andere de nieuwjaarsreceptie, barbecue, GPS-avond, bowlingavond en clubbijeenkomsten.

Reviews over Veluwse Motor Tour Club (VMTC)

0 reviews