De Twentse Motor Club

Passie, gezelligheid en een prachtige hobby; dat zijn de kernwaarden waaruit de Twentse Motor Club is geboren. Begin jaren ’70 kwamen er steeds vaker motorrijders tezamen in Usselo bij Café Hannink, waar het idee ontstond om een motorclub op te richten. Doelen waren het creëren van een hechtere band tussen motorrijders, het promoten van motorrijden en het organiseren van toertochten. Inmiddels is TMC uitgegroeid tot een levendige club met enthousiaste motorrijders die regelmatig evenementen organiseert. De Moostoertocht, voor het eerst gehouden in november 1971, is tot op de dag van vandaag een zeer bekend motorevent.

Het ‘clubhuis’ van de TMC is gevestigd in gasterij ‘de Buren’ in Boekelo.
Geïnteresseerd in de TMC of lid worden? Dé motorclub van Twente heet je van harte welkom! Bezoek vrijblijvend een keer onze clubavond (2e donderdag van de maand), ook voor degene die een keer kennis wil maken met onze club.

De Twentse Motor Club kent een rijke historie vanaf 1971. Er zijn ruim 200 leden aangesloten bij de TMC. Voor ieder kalenderjaar wordt er een evenementenkalender opgesteld, met activiteiten voor ieder wat wils. Van korte tourritjes op de donderdagavonden in juni tot geheel verzorgde weekenden op onondekte plekken. Bij een aantal evenementen wordt er een activiteit toegevoegd om de saamhorigheid en gezamenlijke gezelligheid te benadrukken. De TMC is een club van en voor de leden. Iedere 2e donderdag van de maand houdt de TMC haar clubavond. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er deelgenomen worden aan een activiteit, zoals darten of bloemschikken (voor de dames) of vindt er een presentatie plaats. Uiteraard blijft er alle gelegenheid om het met elkaar te hebben over de passie die de leden bindt: motorrijden.

Reviews over Twentse Motor Club

0 reviews