Op 11 oktober 2017 is Motortoerclub Herrewoare (MTCH) vanuit een initiatief van drie motorrijders uit Heerewaarden ontstaan. Op regelmatige basis werd er al door diverse motorrijders in 2016 samen gereden via contacten in een Whattsapp groep.

Doordat in 2017  het aantal deelnemers groeide, ontstond al snel het idee om een vereniging op te richten. Sindsdien is het aantal leden gegroeid naar 42 leden per juli 2021. Onze leden variëren in leeftijd van 20 tot 75 jaar. Iedereen is welkom en iedereen praat met iedereen. Het is een gezellige vereniging waarin een ieder tot zijn of haar recht komt. We houden rekening met elkaar en zijn er voor elkaar.

In 2017 is ook de Herrewoarse Motortoer ontstaan. Dit is een toer op basis van open inschrijving. Sinds 2017 is deze toer ook groeiende in het aantal deelnemers. De toer is nu in totaal zes keer georganiseerd, waarbij we vanuit de KNMV goed gesteund werden. Als vereniging zijn we bij de KNMV aangesloten vanwege de ondersteuning die zij bieden op allerlei gebieden. Denk hierbij b.v. aan verzekering, toer organisatie, wetgeving e.d.

Naast de toer ritten organiseert het bestuur ook leuke activiteiten voor haar leden als een motor weekend, BBQ, Nieuwjaarborrel, Stampotten buffet  enz. waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen en ideeën van de leden. Zo rijden we ook b.v. voor Sinterklaas en wielerkoersen.

Veiligheid staat voorop binnen de vereniging. Daarom wordt er ook regelmatig, ieder jaar, een VRO dag georganiseerd. Tijdens zo´n dag leer je toch altijd wel weer iets en wordt je als motorrijder toch weer even getriggerd op bepaalde zaken als: kijken, anticiperen, reageren en bijstellen/corrigeren.

Je kunt altijd een toer met ons meerijden en als je geïnteresseerd bent in onze club evt. lid worden. Neem je even contact met ons op als je dit wilt? Je bent van harte welkom!

Motortourclub Herrewoare

Reviews over Motortoerclub Herrewoare

0 reviews